SCOREBORD,  UITSLAGEN,  STANDEN,  WEDSTRIJDEN

Thu. Nov 21st, 2019

Binnenland en Buitenland Nieuws

Binnenland en Buitenland Nieuws FORZA! Media

Vakgarage Landeweerd: “Omdat Goed nog Beter kan!

vakgarage_landeweerd, autobedrijf,garage

Vakgarage Landeweerd

De autobranche beleeft turbulente tijden. In de afgelopen 10 jaar is er meer veranderd dan in de 100 jaar ervoor. Digitale en technologische innovaties en milieubewustzijn veranderen onze auto’s. Gevolg daarvan is andere behoeftes en verwachtingen van de automobilist. Om deze uitdagingen óók in de toekomst het hoofd te kunnen bieden kiest Vakgarage Landeweerd voor een intensieve samenwerking met Vakgarage.

Waarom Vakgarage Landeweerd?

Als u met uw fiets of auto de Deventerstraat neemt ziet u sinds een paar dagen niet langer de vertrouwde oranje vlaggen van Autohuis Landeweerd. Het universele Bovag autobedrijf is getransformeerd naar de rode en grijze kleuren van Vakgarage en Robert Landeweerd legt uit waarom. “Ons huidige aanbod is aantrekkelijk en onze klanten zijn over het algemeen erg tevreden, maar omdat ‘goed’ altijd ‘beter’ kan en wij dit óók in de toekomst willen waarborgen ruilen wij ‘Autohuis’ om voor ‘Vakgarage’. Onze branche is volop in beweging en Vakgarage biedt ons ondersteuning op allerlei vlakken, zodat wij ons voornamelijk kunnen richten op ons vakmanschap en het bedienen van de klant.”

Wat is Vakgarage Landeweerd?

Vakgarage is een stichting van ruim 300 aangesloten autobedrijven waarbij elke deelnemend autobedrijf invloed heeft op de besluitvorming. Men biedt o.a. ondersteuning op het gebied van online en offline marketing, training en opleiding van personeel en samenwerkingsverbanden met aansprekende partijen om het aanbod producten en diensten voor de consument te vergrootten. Het is met recht een concept voor en door de deelnemende autobedrijven. De stichting hanteert strenge toelatingseisen. Zo is elke Vakgarage RDW erkend, lid van Bovag en voldoet men aan de criteria van het zogenaamde Vakplan, een ISO gecertificeerd kwaliteitszorgsysteem.

Meer en minder

Meer en minder Eén van de klantvoordelen is dat Landeweerd met behulp van Vakgarage het aanbod van producten en diensten gaat uitbreiden. Zo kunt u vanaf heden met uw zakelijke lease-auto bij hen terecht voor onderhoud en reparaties. De opmars van Private Lease is niemand ontgaan. Wist u dat u niet persé naar de merkdealer hoeft om dit te regelen? Bij Vakgarage Landeweerd wordt u merkonafhankelijk geadviseerd en men regelt alles omtrent het Private Leasecontract van A tot Z.

Autohuis Landeweerd is Vakgarage Landeweerd

Ook voor een aankoopkeuring, autoverzekering of financiering kunt u bij Landeweerd terecht. Dankzij de gebundelde inkoopkracht van de ruim 300 aangesloten Vakgarages zijn er op bepaalde producten en diensten regelmatig gunstige aanbiedingen, zodat u minder betaalt dan bij veel andere garagebedrijven.

Onderscheid

Uitstekende garanties, kwalitatief goede onderdelen en een eerlijk uurtarief zijn de basis voor tevreden klanten in de werkplaats. Wat doet déze Apeldoornse Vakgarage verder om zich te onderscheiden? Landeweerd legt uit: “Wij kiezen voor een persoonlijke benadering waarbij de klant geen kenteken is. Bij ons mag een klant gewoon meekijken in de werkplaats en is een offerte écht gelijk aan de factuur, dus geen lokkertjes of vanaf-prijzen. Wij monteren alleen kwaliteitsonderdelen en we brengen en halen de auto desgewenst. Kleine reparaties zijn mogelijk terwijl de klant wacht. Eén van onze monteurs heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in auto-electronica en het vervangen van distributieriemen. De ander blinkt uit in airco- en dieseltechniek. Wij werken op basis van “no cure, no pay” en geven altijd minimaal 12 maanden Bovag garantie op reparaties.”

Identiteit:

Voorwaarde voor Landeweerd om zich aan te sluiten bij Vakgarage was dat men onder geen beding een speelpop wilde worden van een grote organisatie. Robert met een glimlach: “Vakgarage is eigenlijk Autohuis Landeweerd 2.0. Wij blijven baas in eigen huis en behouden onze servicegerichte identiteit. Het pand ziet er weliswaar anders uit, maar onze mensen en hun werkwijze blijft hetzelfde: professioneel, betrokken en altijd met de kortste lijn naar de klant!


vakgarage_landeweerd


Uniek!

Riem-tot-riem garantie SKF en Gates zijn bekende merken als het gaat om vervanging van distributieriemen. Beiden worden door vele autofabrikanten gemonteerd in hun nieuwe modellen en staan bekend als de gewenste kwaliteitsnorm. Vakgarage Landeweerd monteert uitsluitend deze A-merken en zet haar specialisatie in distributieriemen kracht bij door volop te investeren in modern gereedschap en test- en diagnose apparatuur. Met de riem-tot-riem garantie biedt men maximale zekerheid voor één van de belangrijkste autoonderdelen.

Dennis, medewerker van het eerste uur, legt uit: ”Als enige autobedrijf in de regio geven wij levenslange garantie na vervanging van de distributieriem. Als de autofabrikant voorschrijft dat de distributieriem 10 jaar of 240.000 km meegaat geven wij gedurende deze gehele periode 100% garantie op de distributieriem. Kortom: of het nou gaat om APK, onderhoud of vervanging van de distributieriem, de klant kan met een gerust hart zijn of haar auto brengen”.

vakgarage_landeweerd

Een glimlach voor mens en milieu.

Vakgarage Landeweerd probeert ook op maatschappelijk en menselijk vlak haar steentje bij te dragen. Zo ondersteunt men diverse goede doelen en sportverenigingen, zijn onlangs de eerste stappen gezet in het energie-neutraal maken van het bedrijfspand en wordt er binnenkort een laadpaal voor elektrische auto’s geplaatst. Ook is men aangesloten bij het keurmerk Erkend Duurzaam Repareren en een actief voorstander van de NEN-ISO kwaliteitsnormen. “Je moet nooit uit het oog verliezen waarom we met z’n allen zo hard werken. Ook onze kinderen verdienen een gezonde toekomst vol kansen,” aldus Robert Landeweerd.

Klantentevredenheid

Klanten van Landeweerd zijn zeer tevreden over de dienstverlening die het Bovag autobedrijf biedt. Zij beoordelen de service, prijs en kwaliteit met een 8,9! Het Landeweerd team is verheugd met de resultaten die door de review-site www.klantenvertellen.nl worden verzameld: “Wij vragen autokopers en werkplaatsbezoekers om feedback, want het kan altijd beter. Sommige klanten geven zeer
bruikbare tips en daar proberen we écht iets mee te doen. In ons hele bedrijf is tevredenheid een belangrijke drijfveer en wat is er mooier dan klanten die hun waardering laten blijken. Hopelijk levert dat veel familie, vrienden en buren op als nieuwe klant.”

Online en offline bereikbaar

Transparantie vinden we zeer belangrijk bij Vakgarage Landeweerd, aldus monteur Wim Burgers: “Wij willen goed werk leveren voor een eerlijke prijs. Daarom staan onze tarieven voor onderhoud gewoon online: www.vakgaragelandeweerd.nl. Ook als u zich oriënteert op nieuwe banden of een andere autoverzekering biedt onze website uitkomst. U krijgt zo een goede indruk van de mogelijkheden en u kunt alvast een berekening maken. Uiteraard geheel vrijblijvend.” Robert vult aan: “Naast ons complete occasion-aanbod hebben we voor mensen die informatie willen over leasing of financieren twee pagina’s ontwikkeld met productinformatie matie en een calculator. Hebt u nog vragen of wilt u een afspraak plannen? U mag natuurlijk altijd even langskomen of bellen met 055-3017483.

Meer weten over Vakgarage Landeweerd?


vakgarage_landeweerd


De medewerkers van Vakgarage Landeweerd staan u graag te woord.

Bezoek de website: www.vakgaragelandeweerd.nl 
Vakgarage Landeweerd
Deventerstraat 329
7322 RG Apeldoorn
Tel.: 055 – 301 74 83


VAKGARAGE lANDEWEERD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SCOREBORD,  UITSLAGEN,  STANDEN,  WEDSTRIJDEN