[powr-social-feed id="b1ba5fd1_1491838975"]

APELDOORN, NOORD- en ZUID HOLLAND,  DRENTE, FLEVOLAND, OVERIJSSEL,  GRONINGEN- FRIESLAND,

NOORD-BRABANT, LIMBURG-ZEELAND, UTRECHT-GELDERLAND, KNVB OOST, OP PLAATS,  PR.BERNHARD,  VV VORDEN,  SPONSOREN.

Wed. Oct 16th, 2019

Binnenland en Buitenland Nieuws

Binnenland en Buitenland Nieuws FORZA! Media

‘TB BLOG MISSTANDEN’: Kaakbreuk

kaakbreuk

Column ‘TB Blog Misstanden’:

RUTTE denkt ook niet aan MIJ!! maar ik wel aan mijn portemonne

4 Weken geleden mijn kaak gekneusd of gebroken na behandeling bij de Tandarts. Geef daar de tandarts niet de schuld van “noem het maar een oude blessure” de kop opsteekt.

Met deze kaakklachten naar de huisarts geweest en dus niet naar de kaakchirurg doorverwezen maar terug verwezen naar de tandarts.

Aldaar bij de tandarts weer het verhaal uitgelegd en de dag erop zou ik de ‘doorverwijzing’ op kunnen halen maar de dag erop krijg ik een telefoontje waarin de asistente van de tandarts mij verzoekt om een foto te laten maken bij WK Tandcentrum. Ik vraag dus wat dat gaat kosten en krijg als antwoord 80 €. voor de te maken foto en dat is toch weer een volle tank benzine.

Omdat mijn dekking al ruim boven de 350 € zit zou ik dat zelf moeten betalen en omdat een doorverwijzing door de huisarts naar een kaakchirurg in het basispakket zit zijn de kosten dan voor de ziektekostenverzekeraar waar ik het hele gedoe ook mee besproken heb.

Column ‘TB Blog Misstanden’:

Dus 5 dagen later weer met de huisarts gebeld en daar krijg ik het verhaal dat het beter is om de foto bij WK Tandcentrum te laten maken omdat dat goedkoper zou zijn voor de algehele kosten voor de oplopende kosten in de algemene gezondsheidszorg.

Na de huisarts uitgelegd te hebben dat het al heel lang duurt m.b.t. klachten die ik heb en dat ik een doorverwijzing eis naar de kaakchirurg en dat ik in het belang van mijn eigen portemonnee kijk, krijg ik asnog de doorverwijzing naar de kaakchirurg.

Alleen krijg ik inmiddels wel een nare smaak in mijn mond omdat ik me nu afvraag zitten huisartsen in het belang van de patient te oordelen of moeten ze van hogerhand ineens kijken naar het belang van de totale ziekekosten plaatje en de onkosten zo laag mogelijk houden en dus niet meer in het belang van de gezondheid van de client?

Column ‘TB Blog Misstanden’:

TB en als u dit wilt delen GRAAG