[powr-social-feed id="b1ba5fd1_1491838975"]

APELDOORN, NOORD- en ZUID HOLLAND,  DRENTE, FLEVOLAND, OVERIJSSEL,  GRONINGEN- FRIESLAND,

NOORD-BRABANT, LIMBURG-ZEELAND, UTRECHT-GELDERLAND, KNVB OOST, OP PLAATS,  PR.BERNHARD,  VV VORDEN,  SPONSOREN.

Wed. Oct 16th, 2019

Binnenland en Buitenland Nieuws

Binnenland en Buitenland Nieuws FORZA! Media

Saunabrand in een sauna bij Van der Valk Ugchelen

saunabrand,sauna

FOTO & VIDEO: MILAN HOLTMAN

Saunabrand in Sauna bij Van der Valk Van Golsteinlaan

Ugchelen – Donderdagmiddag omstreeks 16:35 is er brand ontstaan in een sauna bij Van Der Valk aan de Van Golsteinlaan in Ugchelen. Door onbekende oorzaak is een sauna in de brand gevlogen. De brandweer had het vuur snel ondercontrole. Wel kwam er een ambulance ter plaatse om zeker  persoon na te kijken. Na ongeveer 45 minuten kon de brandweer retour naar de kazerne

FOTO & VIDEO: MILAN HOLTMAN

Sauna

MISHANDELING

Berg en Terblijt – Een tot nu toe onbekende man heeft dinsdagavond op de Wolfdriesweg in Geulhem een bejaard echtpaar uit Berg en Terblijt mishandeld. Een 69-jarige man werd met een vuistslag op zijn hoofd tegen de grond geslagen en zijn 71-jarige echtgenote kreeg een harde duw. Zij viel achterover en kwam dusdanig met haar hoofd op de grond terecht, dat zij enige tijd buiten bewustzijn was.

Rond kwart over zes reed het echtpaar in hun auto toen ze dachten dat er op hun auto werd getikt. Bij de verkeerslichten op de Reinaldstraat bemerkte de man dat er tegen zijn auto werd geslagen en getrapt. Hij keek om en zag een fietser gehaast wegrijden. In een poging verhaal te halen kwam het stel uit Berg en Terblijt op de Wolfdriesweg uiteindelijk oog in oog te staan met de fietser. Deze haalde direct uit naar de man en duwde de vrouw. Zij moesten zich onder behandeling laten stellen. De dader is tot op heden niet bekend.

DODELIJK ONGEVAL

Vlissingen – In de nieuwjaarsnacht van dit jaar vond een dodelijk ongeval plaats in de Sottegemstraat in Vlissingen. Hierbij overleed een 24-jarige fietser die afkomstig was uit Vlissingen. De veroorzaker, vermoedelijk een automobilist, reed door. Afgelopen maandag is een verdachte aangehouden in deze tragische zaak.

Het gaat om een 37-jarige Poolse man. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex waar hij uitgebreid is gehoord. De man is in verzekering gesteld en zit nog vast. Donderdag zal de verdachte voor de rechter-commissaris worden geleid. Die bepaalt of de man langer vast moet blijven zitten.

Verband met gecrashte auto
Door de verkeerspolitie is, in nauwe samenwerking met de wijkpolitie, forensische opsporing, recherche, het NFI en het Openbaar Ministerie uitgebreid onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Afgelopen juli vond nog een zogenoemd validatie-onderzoek plaats.

Tijdens het lopende onderzoek is gebleken dat er een verband is tussen dit fatale ongeval en het crashen van een personenauto in de Burgemeester Van Woelderenlaan enkele minuten daarna. De nu aangehouden verdachte werd toen, ernstig gewond, aangetroffen in de nabijheid van deze gecrashte auto. Hij is destijds met een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.

MEER ONGEVALLEN – ONGELUKKEN KLIK HIER

LOKAAL  POLITIE  GRATIS ADVERTEREN  UITSLAGEN
UIT IN GELDERLAND  VACATURE HOTELS

[powr-banner-slider id=”be8aa498_1454674312416″]

POLITIE   LOKAAL   GRATIS   ADVERTEER GRATIS   BEDRIJVEN
UITSLAGEN   APELDOORN   OOST  SPORT  ATLETIEK

VOLLEYBAL   MAX   VOETBAL   KOOPWONINGEN   UITGAAN
BESPAREN   INVESTEREN   VAKANTIES   CONTACT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *