vuurwerk_hmk

Vorige week zijn we gehacket. Deze website gaat verhuizen naar www.dezeweek.eu 

Home Bedrijven Huid- en Voetverzorging Studio She Care

Huid- en Voetverzorging Studio She Care

by apeldoorn
studio_she_care_huid_voetverzorging

De vernieuwde praktijk van Studio She Care EN EEN NIEUWE WEBSITE

Op deze dag kon u terecht voor informatie over behandelingen, een gratis proefbehandeling leuke aanbiedingen, een loterij, voor de eerste 100 klanten een leuke goodybag. En tot slot was er natuurlijk een hapje en een drankje.

Er werden demonstraties zijn (gegeven door de vertegenwoordigers van Bernard Cassiere) , informatie over huidverbetering, leuke aanbiedingen met stapelkortingen en een loterij met leuke prijzen. Daarnaast staat er voor iedere bezoeker een drankje, een hapje en een leuke attentie klaar.

huidverzorging, voetverzorging, pecicure

Marianne Studio_She_Care

Marianne (eigenaresse van Studio She Care huid- en voetverzorging) had in september weer een leuke open dag en heropening.

Ze is gediplomeerd huidspecialiste en pedicure (+ een aantekening voor behandeling van reumatische en diabetische voet) en werkt al bijna 10 jaar in haar eigen praktijk.

Van oorsprong is ze begonnen met een kleinschalige studio. Sinds 2014 werkt ze vanuit een fijne praktijkruimte achter haar eigen woonhuis op de Ugchelseweg in Apeldoorn.

 

Uw huid:
Huidverzorging beschouwt ze niet als luxe. Een verzorgde huid is een gezonde huid. Klanten willen resultaat zien. Iedere behandeling en ieder product heeft als doel uw huidconditie te verbeteren. Daarbij biedt ze aan een een combinatie van behandeling en advies in een rustige, no-nonsense ambiance zonder glitter & glamour.

Uw voeten:

Vreemd genoeg blijkt nog steeds maar een kwart van alle Nederlanders geregeld hun voeten te laten verzorgen. Terwijl we dit deel van ons lichaam toch erg zwaar belasten! Daarom is het ook logisch dat uw voeten extra aandacht verdienen. Want u kunt pijnlijke voeten makkelijk voorkomen of verhelpen door een bezoekje aan Studio She Care-Pedicure, dat Marianne is.

Huid_Voetverzorging_Studio_She_care

huid_voetverzorging

Een moment van rust, een moment van verzorging, een moment voor uzelf…Door de drukte van alledag wordt dit snel vergeten. Neem dit moment voor uzelf en laat u in een rustige omgeving verzorgen bij Studio She Care.

Acties:

Uw afsprakenkaart is geld waard
Als klant van Studio She Care kunt u sparen voor extra voordeel. Bij iedere besteding van € 25,00 ontvangt u een stempel op uw afsprakenkaart. Als na 12 stempels uw kaart vol is ontvangt u een gratis Skin kit of een voucher voor een microzone behandeling.

Dermalogica’s Skin Kits zijn verkrijgbaar voor alle huidtypes en huidcondities, en beschikken over een aantal producten in reisformaat uiteraard uit de desgewenste productenlijn. De inhoud van de kit is al ruim voldoende om uw  huid een maand lang te verzorgen.

Korting op uw favoriete behandeling

Introduceer een nieuwe klant en ontvang samen een korting van 25% op uw behandeling naar keuze.

Vul uw eigen naam in op deze vrienden- en vriendinnenbon en geeft deze mee aan uw vriendin, moeder, buurvrouw, tante of collega die nog geen klant is bij Studio She Care.

Tegen inlevering van deze bon krijgen ze een korting van 25% op de eerste behandeling naar keuze. Als dank krijgt u bij uw eerstvolgende bezoek ook een korting van 25% op uw behandeling.  U kunt zo vaak meedoen als u zelf wilt! De korting geldt voor iedere nieuwe klant bij gebruik van de vriendinnenbon. Deze aktie is niet geldig in combinatie van andere acties.  U kunt uw bon meenemen inde studio of downloaden op de website.

huidverbetering_voetverzorging

Lokatie en openingstijden:

U bent van harte welkom in de nieuwe sfeervolle praktijk, op de begane grond achter het woonhuis, aan de Ugchelseweg 55 te Apeldoorn. website HIER

Maandag:09.00 uur tot 19.00 uur
Dinsdag:09.00 uur tot 19.00 uur
Woensdag:09.00 uur tot 19.00 uur
Donderdag:09.00 uur tot 19.00 uur
Vrijdag:gesloten
Zaterdag:09.00 uur tot 12.00 uur
Zondag:gesloten

Huid-en Voetverzorging Studio She Care Ugchelen

Huid_V

Voetverzorging_Studio_shecare

 

You may also like

Vorige week zijn we gehacket. Deze website gaat verhuizen naar www.dezeweek.eu