Mon. Sep 23rd, 2019

Binnenland en Buitenland Nieuws

Binnenland en Buitenland Nieuws FORZA! Media

Verdachte aangehouden brand Leger des Heils in Beekbergen

brand_beekbergen, Leger_des_heils
aardbeien,kwekerij,aardbeientuin
rozenkwekerij_de_wilde
ami_kappers_vorden
multicopy_apeldoorn
sikkens,verf
bedden,matrassen,dekbedden,
BRANDBEVEILIGING
bedrijfskleding
verf,tuinhout,partijhandel
pluim_transport
autovonk


NIEUWSGRATIS ADVERTEREN – LIVE-GOALS  – OOST – APELDOORN – WEST1 – ZAT. en ZON Zuid 1ZUID 2NOORD – VOLLEYBALATLETIEK – UIT BESPAREN: GAS, WATER – BELLENVAKANTIE – BITCOININVESTEREN – ZIEKTEKOSTEN – GEZOND – KOOPWONINGEN – WERK   BEDRIJVEN UITSLAGEN  – MAX – UITKOOPWONINGEN  – Standen en Uitslagen en LIVE Goals

Brand Beekbergen: Verdachte {44} aangehouden na brand in Beekbergen


update 27 Augustus: De politie heeft een 44-jarige man uit Beekbergen aangehouden voor de brand bij het opvanghuis Leger des Heils-huis in die plaats. De politie wil niet zeggen of de man bekend was bij het Leger des Heils.


Beekbergen – Donderdagavond is er omstreeks 19:20 brand uitgebroken in het pand van het Leger des Heils aan de Dorpstraat in Beekbergen. De brandweer schaalde gelijk op naar middelbrand en later naar een grote brand.


leger_des_heils, brand_veluwse_markt

Foto: Milan Holtman


In eerste instantie was het niet duidelijk of er nog mensen in het pand waren. Eerst waren er twee vermisten toen bij het Leger des Heils in Beekbergen de brand uitbrak. Ook kwam er een traumahelikopter aan te pas, omdat niet duidelijk was of er slachtoffers waren.  De vlammen sloegen uit het dak. De brand was rond 21.30 uur onder controle. Na enige tijd werd het sein brandmeester gegeven waarna de eerste korpsen retour naar de post konden.In het gebouw was een bijeenkomst aan de gang en in eerste instantie was niet duidelijk of iedereen naar buiten was gekomen. Een persoon is naar het ziekenhuis vervoerd, vanwege het inhaleren van rook.


brand_beekbergen, Leger_des_heils

FOTO: Milan HoltmanBrandweerwoordvoerder Robert Spijkerman vertelde nog dat brandweerlieden het hele pand uitgekamd hebben op zoek naar vermisten. In het pand wonen cliënten van het Leger des Heils. Het pand wordt ingezet als opvanghuis. Op het moment dat de brand uitbrak, waren er volgens de brandweer nog vijf tot zeven cliënten binnen. Zij waren nadien nog niet allemaal buiten gesignaleerd. De brandweer heeft op dit moment echter geen aanwijzingen dat er iemand is omgekomen. Andere cliënten van Leger des Heils worden elders in Apeldoorn ondergebracht.


Brand terwijl de Veluwse Markt in het centrum van Beekbergen in volle gang was. De markt die tot 21:00 uur duurde is op last van de politie beëindigd.  De traumahelikopter is na enige tijd weer naar een andere melding vertrokken.


Brand Beekbergen Leger des Heils

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *