Sun. Sep 22nd, 2019

Binnenland en Buitenland Nieuws

Binnenland en Buitenland Nieuws FORZA! Media

Gezinsdrama Dordrecht, schutter zou politieagent zijn

Deze post komt origineel van deze site

https://112vdg.nl/2019/09/09/drie-doden-bij-gezinsdrama-dordrecht-schutter-zou-politieagent-zijn/

aardbeien,kwekerij,aardbeientuin
rozenkwekerij_de_wilde
ami_kappers_vorden
multicopy_apeldoorn
sikkens,verf
bedden,matrassen,dekbedden,
BRANDBEVEILIGING
bedrijfskleding
verf,tuinhout,partijhandel
pluim_transport
autovonk


NIEUWSGRATIS ADVERTEREN – LIVE-GOALS  – OOST – APELDOORN – WEST1 – ZAT. en ZON Zuid 1ZUID 2NOORD – VOLLEYBALATLETIEK – UIT BESPAREN: GAS, WATER – BELLENVAKANTIE – BITCOININVESTEREN – ZIEKTEKOSTEN – GEZOND – KOOPWONINGEN – WERK   BEDRIJVEN UITSLAGEN  – MAX – UITKOOPWONINGEN  – Standen en Uitslagen en LIVE Goals

Meerdere doden bij schietpartij

Dordrecht – Bij een schietpartij in Dordrecht maandagavond is sprake van een gezinsdrama waarbij drie personen om het leven zijn gekomen. De schutter zou een politieman zijn die ook zichzelf van het leven heeft beroofd meldt De Telegraaf. Een vierde gezinslid raakte zwaargewond.

Het incident speelde zich af rond 18:30 uur in een woning aan de Heimerstein. Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse.

Burgemeester Wouter Kolff spreekt van ’een zeer heftig incident’. Hij tweet: ’Eerder vanavond heeft zich een zeer heftig schietincident voorgedaan in Dordrecht. Ik ben zeer geraakt en leef enorm mee met alle betrokkenen. Later vanavond zal ik naar de Heimerstein gaan’. De politie onderzoekt de schietpartij.

Bij de schietpartij in een woning de aan het Heimerstein in Dordrecht omstreeks 18.30 uur werden door buurtbewoners meerdere schoten waargenomen in een woning. Direct werd 112 gebeld.

Zeker vijf ambulances en het Mobiel Medisch Team zijn ter plaatse voor medische hulpverlening. Ook de brandweer en zeer veel politie is ter plaatse. De omgeving van de woning is groot afgezet.

Meer Politie Nieuws HIER

Meerdere doden bij schietpartij