Mon. Sep 23rd, 2019

Binnenland en Buitenland Nieuws

Binnenland en Buitenland Nieuws FORZA! Media

Gewapende Overval – Getuigen Gezocht

gewapende_overval
Deze post komt origineel van deze site

https://112vdg.nl/2019/09/10/getuigen-gezocht-na-gewapende-overval/

aardbeien,kwekerij,aardbeientuin
rozenkwekerij_de_wilde
ami_kappers_vorden
multicopy_apeldoorn
sikkens,verf
bedden,matrassen,dekbedden,
BRANDBEVEILIGING
bedrijfskleding
verf,tuinhout,partijhandel
pluim_transport
autovonk


NIEUWSGRATIS ADVERTEREN – LIVE-GOALS  – OOST – APELDOORN – WEST1 – ZAT. en ZON Zuid 1ZUID 2NOORD – VOLLEYBALATLETIEK – UIT BESPAREN: GAS, WATER – BELLENVAKANTIE – BITCOININVESTEREN – ZIEKTEKOSTEN – GEZOND – KOOPWONINGEN – WERK   BEDRIJVEN UITSLAGEN  – MAX – UITKOOPWONINGEN  – Standen en Uitslagen en LIVE Goals

Gewapende Overval – Getuigen Gezocht

Honselersdijk – De politie kreeg maandagochtend 9 september rond 9:00 uur een melding van een gewapende overval op een geldloper aan de Dijkstraat. Drie verdachten zijn weggereden in een auto. Het is nog onbekend of er buit is gemaakt.

politie_nieuwsAan de Dijkstraat drongen twee mannen de supermarkt binnen. De twee beroofden onder dwang van een vuurwapen een geldloper. De melder sprak over twee personen van 1.80 meter lang. Beide droegen zwarte bivakmutsen en zwarte regenpakken met reflecterende streep. Volgens een getuige reden de verdachten daarna weg in een donkerkleurige Seat Leon. In deze auto zat een derde verdachte.

Gewapende overval

Korte tijd later is er bij de Mariëndijk in Honselersdijk een personenauto in de brand gevlogen. Er wordt onderzocht of deze personenauto verband houdt met de overval.

De politiehelikopter zocht net als meerdere surveillance eenheden mee naar de gevluchte overvallers.

Iets gehoord of gehoord?


Hebt u iets verdachts gezien in de omgeving van de Dijkstraat of de Mariëndijk? Of bent u in bezit van camerabeelden waarop de verdachten te zien zijn? Dan bent u een belangrijke getuige voor ons. Bel dan met 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met 0800-7000. Mogelijk dat u al een aantal dagen voorafgaande aan de overval in de omgeving verdachte situaties hebt gezien. Neem ook dan contact met ons op. Beeldmateriaal kunt u oploaden via deze link https://www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen/uploadformulier.html?sid=47b10728-7e69-454e-ad5d-5ba6db67c130


 

[powr-multi-slider id=”c9731f46_1566419402″]

Meer Politie Nieuws Lees verder….