Sun. Sep 22nd, 2019

Binnenland en Buitenland Nieuws

Binnenland en Buitenland Nieuws FORZA! Media

Gemeente Apeldoorn doet goed werk-Investeerder Bun blijft in gebreke.

investeerder_bun,gemeente_apeldoorn

investeerder_bun,gemeente_apeldoorn

aardbeien,kwekerij,aardbeientuin
rozenkwekerij_de_wilde
ami_kappers_vorden
multicopy_apeldoorn
sikkens,verf
bedden,matrassen,dekbedden,
BRANDBEVEILIGING
bedrijfskleding
verf,tuinhout,partijhandel
pluim_transport
autovonk


NIEUWSGRATIS ADVERTEREN – LIVE-GOALS  – OOST – APELDOORN – WEST1 – ZAT. en ZON Zuid 1ZUID 2NOORD – VOLLEYBALATLETIEK – UIT BESPAREN: GAS, WATER – BELLENVAKANTIE – BITCOININVESTEREN – ZIEKTEKOSTEN – GEZOND – KOOPWONINGEN – WERK   BEDRIJVEN UITSLAGEN  – MAX – UITKOOPWONINGEN  – Standen en Uitslagen en LIVE Goals

Gebouw Westpoint Apeldoorn


Westpoint staat al jaren bij de gemeente als pijnpunt op het lijstje.


Vermoedelijk zullen de nieuwe plannen worden dat er huisvesting komt ca: 100 sociale huurwoning-appartementen. In september kunnen bewoners in de directe omgeving bij een vergadering aanwezig zijn om alle plannen aan te horen rondom de ‘vooruitstrevende’ plannen m.b.t. Westpoint.


Maar zolang de plannen alleen nog maar plannen zijn blijft de puinhoop rondom Westpoint alleen maar groter worden: Stoeptegels die op verscheidene plaatsen uitsteken, levensgevaarlijk vooral als het donker is en als het regent. Overal onkruid en overhangende takken waardoor aan de voorzijde van Westpoint je genoodzaakt bent om van het voetpad over het fietspad te lopen. De tussenliggende paden rondom Westpoint zijn nauwelijks nog toegankelijk maar helaas is daar de Gemeente Apeldoorn niet verantwoordelijk voor maar Investeerder Bun wel degelijk. En vooral ook rondhangende jongeren en in het weekend de wildplassers die van uitgaansgebied Caterplein afkomen, want bij Westpoint valt dat in het donker echt niet op.


Na gesproken te hebben met de heer de Ridder van de gemeente Apeldoorn blijkt nu toch wel dat in ieder geval de gemeente Apeldoorn de rotzooi rondom het pand Westpoint serieus neemt afgelopen maandag 19 Augustus. Vooropgesteld niet alles kan tegelijk maar alle bossages, struiken en zelfs de kinderspeelplaats is als we goed geteld hebben achtman sterk aangepakt. Op sommige plaatsten bleken tot verbazing van velen stoeptegels te liggen, die door de jaren heen zo overgroeid waren dat je ze niet meer zag liggen. De afscheiding fietspad en voetpad aan  voorzijde is weer goed te zien en er is in ieder geval weer veilig te wandelen. Een dikke 10 voor de gemeente Apeldoorn en haar medewerkers.Westpoint en Investeerder Bun.

Maar wat is nu dus duidelijk het probeem?. De heer de Ridder van de gemeente Apeldoorn in een reactie: ” Bomen voor het complex langs de hondenuitlaatplaats krijgen geen water, maar de beukenhaag onder de bomen krijgen het wel (zijn onlangs aangeplant). Paden rondom zijn wel van de gemeente. (zie kaart) Hier gaan we binnenkort wat overhangend groen verwijderen en het struikelgevaar wegnemen zodat er een veilige begaanbare strook komt. Rommel speelterreintje gaan we binnenkort opschonen. Op het terrein van project Westpoint zullen we geen werkzaamheden uitvoeren”. Lees verder onder de foto!


westpoint


Alle andere zaken zijn voor rekening van investeerder Bun. Misschien kunnen dan ook alle posters waar geattendeerd wordt dat het gebouw beveiligd worden verwijderd worden, daar er geen beveiliging meer is en de meeste posters niet te lezen zijn omdat ze van het gebouw afvallen. Investeerder BUN interesseert het geen moer daar een reactie uitblijft, zodat alles wat niet binnen de gemeentegrens valt wel een puinhoop zal blijven.


Mocht in september blijken dat sociale huurwoningen niet doorgaan kan de gemeente Apeldoorn investeerder Bun altijd nog wijzen op het feit dat de gemeente dringend een hotel in het centrum van Apeldoorn wil. Een mooie uitdaging!.

Westpoint