Atletiek

Garderen Loopt Door! Met AV’34/Run2Day Atleet Melchior van de Pol

bedden,matrassen,dekbedden,
BRANDBEVEILIGING
bedrijfskleding
verf,tuinhout,partijhandel
keurslager,slager,slagerij
SPORTPRIJZEN_VELWDWIJK
autovonk


Melchior van de Pol loopt door in Garderen

Deze loop ging de voorgaande edities door het leven onder de naam Molen tot Molenloop. De organisatie heeft deze editie gekozen voor een compleet nieuwe route met daarbij de nieuwe naam Garderen Loopt Door !.

run2day_arnhemHet hardloopevenement is onderdeel van het straatfestival van de Veluwe “ Garderen Slaat Door “. Op deze dag zijn er tal van activiteiten in Garderen met op de straat veel
entertainment. Garderen wordt op zijn kop gezet met artiesten, workshops, foodtrucks, sport en tal van andere activiteiten.Start en finish waren bij de Putbrink in het hart van Garderen. Voorheen liepen de routes via prachtige wegen achter molen De Hoop. Vanwege de enorme drukte op de wegen tijdens deze dagen werden er voor deze editie compleet nieuwe en aparte routes uitgezet. Het nieuwe grotendeels onverharde parcours had alle kenmerken van een cross met traileigenschappen. Alleen de aanloop en het sluitstuk van het traject ging over verharde wegen.


AV'34-Run2Day+Melchior_van_de_Pol


De ronde ging over bos- en wortelpaden, over smalle en drassige paden, over het Houtdorperveld ( open heidegebied met grazend vee ) met oneffenheden en plassen water en over passages met mul zand. Het traject was heuvelachtig met veel vals plat en diverse beklimmingen. Een bijzonder zware cross over geaccidenteerd terrein. run2day_nijmegenMet een temperatuur van rond de 20 graden en droog weer waren de loopomstandigheden prima. Door de vele regenval van de dagen ervoor waren gedeelten van het traject glad en drassig.

Melchior van de Pol

 

Run2DayArnhem/Nijmegen atleet Melchior van de Pol van AV’34 te Apeldoorn verscheen aan de start van de 10 kilometer.

In de eerste kilometer formeerde zich een kopgroep met Van de Pol en Marcel Doornekamp van av Athlos Harderijk. Van de Pol verloor in de tweede kilometer, met lastige drassige passages over smalle paadjes, de aansluiting met Doornekamp. Doornekamp bouwde zijn voorsprong op tot een gat van circa 150 meter. Van de Pol was niet in staat het verschil te dichten.

Het ontstane gat werd niet groter of korter gedurende het restant van de race. Doornekamp won overall in 40.13. Van de Pol werd tweede overall op gepaste afstand in een gerealiseerde eindtijd van 40.55.

Kirsten Hogebrug uit Putten ging bij de vrouwen overall metde zege aan de haal in 49.17 op de langste afstand.

Het hardloopevenement kende een totale opkomst van slechts 78 deelnemers hetgeen te wijten vielen aan het feit dat er dezelfde dag een zeer groot aantal hardloopevenementen in de regio plaatsvonden.

Voor meer informatie en uitslagen: http://www.uitslagen.nl http://www.loopgroepgarderen.nl

Meer Atletiek Klik HIER…….


Melchior van de Pol loopt door in Garderen

 

Garderen Loopt Door! Met AV’34/Run2Day Atleet Melchior van de Pol

reizen_traveltravel-reizen_excursions_excursiereizen_travel

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POPULAIR

skyrail, skyway

To Top

WERELDNIEUWS