Vorige week zijn we gehacket. Deze website gaat verhuizen naar www.dezeweek.eu 

Home Bedrijven DORCAS nieuw filiaal in Apeldoorn: “blijvende verandering in het leven van de allerarmsten”

DORCAS nieuw filiaal in Apeldoorn: “blijvende verandering in het leven van de allerarmsten”

by apeldoorn
Dorcas Regiocentrum Apeldoorn

Dorcas Regiocentrum in Apeldoorn

 “blijvende verandering in het leven van de allerarmsten”

Dorcas Regiocentrum ApeldoornIn Apeldoorn op de Laan van Westenenk 108 is de afgelopen maanden heel hard gewerkt om het pand gebruiksklaar te maken en in te richten als het eerste Dorcas Regiocentrum in Nederland. Nederland telt op dit moment reeds 35 Dorcas vestigingen.

Deze horen bij de mogelijk bij u bekende hulporganisatie Dorcas uit Andijk. De opbrengsten komen ten goede aan projecten die door Dorcas Aid International wereldwijd worden uitgevoerd en die gericht zijn op duurzame hulp aan de allerarmsten. Dorcas heeft projecten in Oost-Europa, Afrika en Azië.

Binnen het Regiocentrum in Apeldoorn vinden verschillende activiteiten plaats, te weten:
– Taalonderwijs voor statushouders, nieuwkomers en laaggeletterden
– Kringloopwinkel
– Opslag voor andere Dorcas vestigingen
– Logistiek centrum

Dorcas Regiocentrum Apeldoorn

Het Dorcas Regiocentrum Apeldoorn opent op dinsdag 1 oktober a.s. haar deuren en zal dan voorlopig geopend zijn op de dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 – 16.00 uur.

Het is een prachtig centrum geworden en zeker de moeite waard om eens te bezoeken. In de nabije toekomst willen we ook heel graag open op de donderdag en zaterdag en daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om samen in actie te komen voor de
allerarmsten in deze wereld.

Er zijn mensen nodig bij de inname van goederen, het sorteren en prijzen daarvan. U kunt helpen bij het ophalen van goederen bij mensen thuis. Achter de kassa en alle afdelingen in de kringloopwinkel. En ook als u affiniteit heeft met de Nederlandse taal en het u leuk lijkt om anderstaligen te helpen met het onder de knie krijgen van de Nederlandse taal, schroom dan niet, meld u aan!Met een paar uur levert u al een belangrijke bijdrage!

U kunt contact opnemen via 06-51410171 of via e-mail dorcasregiocentrumapeldoorn@dorcas.nl, “blijvende verandering in het leven van de allerarmsten”

DORCAS REGIOCENTRUM APELDOORN

You may also like

Vorige week zijn we gehacket. Deze website gaat verhuizen naar www.dezeweek.eu