[powr-social-feed id="b1ba5fd1_1491838975"]

APELDOORN, NOORD- en ZUID HOLLAND,  DRENTE, FLEVOLAND, OVERIJSSEL,  GRONINGEN- FRIESLAND,

NOORD-BRABANT, LIMBURG-ZEELAND, UTRECHT-GELDERLAND, KNVB OOST, OP PLAATS,  PR.BERNHARD,  VV VORDEN,  SPONSOREN.

Wed. Oct 16th, 2019

Binnenland en Buitenland Nieuws

Binnenland en Buitenland Nieuws FORZA! Media

Cash FX Group Negatieve Rente? CFX >2% Per Dag

CASH_FX_GROUP

Cash FX Group

English Language  Click Here

Vanmorgen ontving ik onderstaande email van mijn upline in Cash Forex, waarin een goed overzicht wordt gegeven van de verdien-mogelijkheden in CashFX. Zoals je ziet kun je op een passieve (alleen investering min. $ 300,-) en actieve manier (bouwen van een downline met mensen die ook graag een mooie extra verdienste willen) geld verdienen. Mocht je je willen registreren dan kan dat via mijn link: https://nieuwswest.cashfxgroup.com (klik rechtsboven op “Register” en gebruik een Gmail adres)

Cash FX Group

Onderstaand schema heb ik zojuist gemaakt om te laten zien wat je dagelijks (werkdagen) in je Trading Pool krijgt bijgeschreven gebaseerd op 2% of 2,5% per dag:

Het totaal van de trade resultaten wordt iedere zaterdag om 18:00 uur bijgeschreven in je BEAR account. Dit is nog LOS van de Matrix bonus verdiensten die tevens in je Bear account worden bijgeschreven (iedere 1e en 16e van de maand).

Het verschil tussen het Contract/pakket en het Trade bedrag is altijd 30%. Van deze 30% is de helft (15%) Fast Start Bonus en de andere helft (15%) is Unilevel Bonus. Fast Start Bonus wordt per direct bijgeschreven zodra iemand zich via jouw link aanmeldt en een Contract/pakket aanschaft, dit zie je terug in je BULL account.


De Fast Start Bonus voor jou als iemand zich aanmeldt met een bepaald Contract/pakket:


cash FX Group


cASH_fx_gROUPCash FX Group Ook bij een tussentijdse Upgrade van een referral naar een groter Contract/pakket verdien je Fast Start Bonus en Unilevel Bonus, in dit geval is dat 15% en 15% over het verschil in waarde tussen de 2 Contracten/pakketten.

De 15% Cash FX Group Unilevel Bonus wordt ook iedere zaterdag uitgekeerd (geldt ook als BULL verdiensten) en geldt over alle mensen die via jou, en hen, en hen, etc. in je organisatie terecht zijn gekomen en een Contract/pakket hebben aangeschaft en/of een Upgrade hebben gedaan. Dit kunnen er onbeperkt veel zijn en staat dus los van de structuur in je Matrix.

CASH FX Group UITLEG: In je Matrix kunnen er maximaal 3 mensen op je eerste Level staan, 9 op je 2e Level, 27 op je 3e Level etc. In je Unilevel geldt dat iedereen die zich via jou heeft aangemeld je eerste Level/Generatie is en het maakt daarbij niet uit op welk Level van de Matrix zij staan. Je kunt in je Unilevel dus wel 20 mensen op je 1e Level/Generatie hebben staan.

Neem je deze 15% Unilevel Bonus in totaliteit (dus 100%) dan bedraagt dit over de Levels/Generaties: 1 t/m 4 => 10%, 5 en 6 => 20%, 7 t/m 10 => 5%. Dit is afhankelijk van het Contract/pakket dat je zelf hebt. En het gaat zelfs nog verder dan dat maar dat moet je maar eens rustig bekijken in het Compensatieplan.

N.B. Voor een volledig overzicht van alle Bonussen zie je back office: Resources >>> English Comp. Plan (binnenkort ook in het Nederlands!).

https://nieuwswest.cashfxgroup.com

Cash FX Group

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *