[powr-social-feed id="b1ba5fd1_1491838975"]

APELDOORN, NOORD- en ZUID HOLLAND,  DRENTE, FLEVOLAND, OVERIJSSEL,  GRONINGEN- FRIESLAND,

NOORD-BRABANT, LIMBURG-ZEELAND, UTRECHT-GELDERLAND, KNVB OOST, OP PLAATS,  PR.BERNHARD,  VV VORDEN,  SPONSOREN.

Wed. Oct 16th, 2019

Binnenland en Buitenland Nieuws

Binnenland en Buitenland Nieuws FORZA! Media

Apenheul start samen met Aannemingsbedrijf Draisma een nieuw gebied

apenheul,aanneminsbedrijg_Draisma,roel_wesing

Apenheul en Aannemingsbedrijf Draisma Trouwe Partners

De Apenheul is gestart met de ontwikkeling van een nieuw gebied in het park. In 2019 richt de Apenheul het gebied rondom het einde van de looproute opnieuw in voor aap, mens én natuur!

Al bijna 25 jaar zijn wij vaste partner van de Apenheul. Trots zijn wij dan ook dat wij dit bijzondere verblijf voor de dieren mogen realiseren. Dit samen met verschillende lokale partners, zoals BAM Bouw en Techniek

Wie kan jou het beste vertellen over de veranderingen in het park dan directeur Roel Welsing van de Apenheul zelf:

Apenheul vernieuwt samen met aannemingsbedrijf Draisma het oudste gebied uit het park: het gebied rondom de in- en uitgang.

Directeur Roel Welsing geeft een rondleiding over het bouwterrein en vertelt wat je hier in 2020 kan verwachten. Afgelopen winter hebben we het hoofdgebouw van Apenheul gesloopt.

Op de plek waar dit gebouw stond (en het gebied eromheen) komt straks een nieuw gebied met loslopende dwergapen. De afgelopen maanden hebben we het hele terrein bouwklaar gemaakt. We kunnen nu dus echt beginnen! De wolapen en baardsaki’s krijgen nieuwe verblijven, er komt een nieuwe speelvoorziening en een horecagelegenheid. ► Meer weten: https://apenheul.nl/apenheul-ontwikkelt —–

Over Apenheul Een bos vol loslopende apen, dát is Apenheul. In dit groene dierenpark midden op de Veluwe ontdek je bijna 300 apen. Daarvan loopt de helft gewoon los tussen de bezoekers. Uniek op de wereld! Méér dan een leuk dagje uit Het Apenheul Natuurbehoudfonds (ANF) zet zich actief in voor de apen en hun leefgebieden wereldwijd. Bovendien ligt aan de rand van Apenheul De St@art; één van de meest duurzame vergader- en congreslocaties van Nederland.


#apenheul #ontwikkeling #draisma #apen #streken #bouw #werk #apeldoorn #gelderland

Apenheul en partner Aannemingsbedrijf 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *