[powr-social-feed id="b1ba5fd1_1491838975"]

APELDOORN, NOORD- en ZUID HOLLAND,  DRENTE, FLEVOLAND, OVERIJSSEL,  GRONINGEN- FRIESLAND,

NOORD-BRABANT, LIMBURG-ZEELAND, UTRECHT-GELDERLAND, KNVB OOST, OP PLAATS,  PR.BERNHARD,  VV VORDEN,  SPONSOREN.

Wed. Oct 16th, 2019

Binnenland en Buitenland Nieuws

Binnenland en Buitenland Nieuws FORZA! Media

Anatoly Yunitskiy Skyway versus auto, bus- en treinvervoer

yunitsky_skyway

Anatoly Yunitskiy: de man achter SKYWAY STRING TRANSPORT

Bericht van Rosemarie. google vertaald

Ongeveer 40 jaar geleden kwam ingenieur Anatoly Yunitskiy op het idee om een algemeen planetair voertuig te maken dat in staat is miljoenen tonnen lading in een baan om de aarde te brengen zonder raketten in te zetten.

In de komende 10 jaar werkt Yunitsky en zijn team actief aan de eerste generatie stringtechnologieën, die onmiddellijk de aandacht trok van het publiek.

De eerste publicaties werden gepubliceerd in wetenschappelijke tijdschriften van de USSR: “Exchange, Space, Circle”, “In space without rockets” (in het Russisch), “The ring boei van de planeet” en anderen. Honderden tests en experimenten werden uitgevoerd op de testlocatie en er werden tal van meningen van deskundigen verkregen.

Yunitskiy Scientific and Production Company heeft drie gouden medailles van het Russische merkkeurmerk gekregen: String Transport Technology, Passenger Module Project en Cargo Module Project.

Voordelen van het SkyWay transport- en infrastructuurcomplex:

yunitskyLage netto bouw- en transportkosten: de bouw van het SkyWay transportcomplex is twee tot drie keer duurder dan spoorwegcomplexen. 3-5 keer – zoals in automobielcomplexen, 10-15 keer – als een monorail en 15-20 keer – als een magnetische levitatietrein, terwijl de transportkosten netto 3-5 keer en meer worden verlaagd.

Laag stroomverbruik: stroomverbruik is 5 tot 7 keer lager dan bestaande transportsystemen met stalen wielen of magnetische levitatie technologie. vergeleken met voertuigen met luchtbanden (motorverkeer) of met luchtkussens (vliegtuigen, grondeffectvoertuigen, helikopters) 15-20 keer lager.

Minimale grondaankoop: de grondaankoop voor het transport- en infrastructuurcomplex is ongeveer 100 keer lager in vergelijking met straat- en railsystemen (trams). Bovendien elimineert het gebruik van een ophangsysteem voor communicatie tussen stedelijke wolkenkrabbers de noodzaak van dure grondaankopen voor transport.

Hoogste veiligheidsniveau: hoge niveaus van verkeer, milieu en antiterrorismebeveiliging door kruisingen, voetgangersoversteekplaatsen en opkomende rijstroken te elimineren waar frontale botsingen mogelijk zijn.

Bovendien heeft het wolkenkrabberspoor een tienvoudige veiligheidsfactor en is het niet toegankelijk voor vandalen. Het rollend materieel is uitgerust met een ontsporingssysteem.

Hoge snelheidsprestaties: stadsverkeer – tot 120-150 km / u;

Intercity hogesnelheidsverkeer – tot 450-500 km / u.

Minimale bedrijfskosten: de bedrijfskosten worden met een factor 5 tot 7 verlaagd in vergelijking met de auto en 2-3 keer vergeleken met railtransport (trams).

Geen schadelijke effecten op mens en milieu: de schadelijke effecten van uitlaatgassen, lawaai, trillingen, elektromagnetische en andere straling worden met een factor tussen 15 en 20 verminderd vergeleken met wegtransport en 2-3 keer vergeleken met spoor (tram) , en monorail.

Bespaar tijd en geldbesparingen voor passagiers en expediteurs: de tijdreis (vrachtlevering) binnen de stadsgrenzen wordt verminderd met 1 – 1,5 uur per dag of met USD 20 – 30 per dag, berekend per passagier of ton vracht.

Investeer in het Transport voor de Toekomst

skyway

Nederland English Deutsch Lithuanian Czech French Slovak Estonian Spanish Hungarian  Latvian Polish
Romanian Greek Indonesian Ukrainian Italian Portuguese Georgian Chinese Croatian Hindi

Anatoly Yunitskiy


POLITIE   LOKAAL   GRATIS   ADVERTEER GRATIS   BEDRIJVEN   UITSLAGEN   APELDOORN   OOST  SPORT  ATLETIEK

 Tot wel 15% TRADE INKOMSTEN per week Jouw Zaterdag zal nooit meer dezelfde zijn Klik HIER

VOLLEYBAL   MAX   VOETBAL   KOOPWONINGEN   UITGAAN   BESPAREN   INVESTEREN   VAKANTIES   CONTACT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *