[powr-social-feed id="b1ba5fd1_1491838975"]

APELDOORN, NOORD- en ZUID HOLLAND,  DRENTE, FLEVOLAND, OVERIJSSEL,  GRONINGEN- FRIESLAND,

NOORD-BRABANT, LIMBURG-ZEELAND, UTRECHT-GELDERLAND, KNVB OOST, OP PLAATS,  PR.BERNHARD,  VV VORDEN,  SPONSOREN.

Wed. Oct 16th, 2019

Binnenland en Buitenland Nieuws

Binnenland en Buitenland Nieuws FORZA! Media

Albatross wel winst maar niet door in de beker

albatross_beekbergen,amateurvoetbal,bekervoetbal

FOTO: Luciano de Graaf - 112 NIeuws en Evenementen Fotografie

Albatross-Beekbergen


Ugchelen – Albatross speelde zondagmiddag thuis tegen Beekbergen. De wedstrijd werd om 14.00 begonnen. Albatross en Beekbergen wilden beiden druk zetten naar voren maar kansen kwamen er bijna niet voor beide ploegen. Na 10 minuten spelen wist Albatross te scoren na een mooie aanval. Zo stond het 1-0 en moest Beekbergen er nog een tandje bij zetten.


Albatross bleef druk zetten en kreeg meerdere gevaarlijke kansen. Vlak voor rust wist Bart te scoren voor Albatross na een steekpass van Kevin van Ekeris. Tot aan de rust bleef het 2-0.


albatross_beekbergen,beker_amateurvoetbal
FOTO: Luciano de Graaf – 112 NIeuws

De tweede helft begonnen beide ploegen wederom sterk. Tot zo’n 20 minuten voor het einde was er eigenlijk niks aan de hand voor Albatross. Beekbergen kreeg enkele kansen maar tot een echt schot op doel kwam het maar niet. Albatross daarentegen had al wel 4-0 voor kunnen staan.


albatross_beekbergen
FOTO: Luciano de Graaf – 112 NIeuws

Conditioneel bleek Beekbergen de betere ploeg in de laatste 20 minuten en kreeg Beekbergen meerdere kansen en werd de gevaarlijker ploeg. Door goed druk zetten van Beekbergen wisten zij dan ook de stand terug te brengen naar 2-1. De laatste minuten werd alles geven door beide ploegen maar de scheidsrechter begon ook steeds meer een rol te spelen en begon meer  vaker op te treden. Er vielen er uiteindelijk drie gele kaarten in het laatste kwartier, twee voor Albatross en een voor de aanvoerder van Beekbergen.


In blessuretijd wist Albatross nog de 3-1 te maken, Timo Schroduer kopte de bal achter de doelman. Ondanks de winst bekert Albatross niet verder en kunnen ze volledig de zinnen zetten op de start van de competitie.

Meer Sportnieuws: AtletiekVolleybalVoetbal MAX Autoblog  – SPORT OVERIG


Albatross-Beekbergen

ALGEMEEN NIEUWS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *