Mon. Sep 23rd, 2019

Binnenland en Buitenland Nieuws

Binnenland en Buitenland Nieuws FORZA! Media

Albatross krijgt zeperd tegen Blauw Wit {Nijmegen} in de beker

blauw_wit,albatross

FOTO: LUCIANO de GRAAF

aardbeien,kwekerij,aardbeientuin
rozenkwekerij_de_wilde
ami_kappers_vorden
multicopy_apeldoorn
sikkens,verf
bedden,matrassen,dekbedden,
BRANDBEVEILIGING
bedrijfskleding
verf,tuinhout,partijhandel
pluim_transport
autovonk


NIEUWSGRATIS ADVERTEREN – LIVE-GOALS  – OOST – APELDOORN – WEST1 – ZAT. en ZON Zuid 1ZUID 2NOORD – VOLLEYBALATLETIEK – UIT BESPAREN: GAS, WATER – BELLENVAKANTIE – BITCOININVESTEREN – ZIEKTEKOSTEN – GEZOND – KOOPWONINGEN – WERK   BEDRIJVEN UITSLAGEN  – MAX – UITKOOPWONINGEN  – Standen en Uitslagen en LIVE Goals

Blauw Wit – Albatross


NIJMEGEN –  Albatross speelde zondagmiddag uit tegen Blauw wit in Nijmegen in de race voor de beker in de groepsfase. De wedstrijd begon om 14.00 uur en Blauw wit liet al meteen merken wat ze wilden en dat was druk zetten naar voren. Albatross wist hier niet direct een antwoord op te geven waardoor Blauw wit meerdere malen tot een kans kwamen.


FOTO: Luciano de Graaf

Albatross bleef maar in de verdediging maar kon niet voorkomen dat het na een paar minuten spelen al 1-0 stond. De spelers van Albatross leken niet helemaal te weten wat zij precies moesten gaan doen. Spelers liepen op posities waar ze niet hoorden te staan, er werd onnodig gelopen door spelers waardoor Albatross niet goed in hun systeem kwam. Maar na ongeveer 20 minuten spelen kreeg ook Albatross meerdere kansen die er zeker in hadden gemoeten maar deze niet af maakte waardoor ze nog steeds achter de feiten aan liepen.


Na een aanval van Albatross wist Blauw wit snel een counter in te zetten waardoor de stand 2-0 werd en zij de voorsprong nog meer vergoten. Niet veel later kreeg Albatross weer een paar grote kansen maar gescoord werd er niet. Blauw wit wist dat wel te doen en kwam zelfs op een 3-0 voorsprong. Na de 3-0 leek Blauw Wit wat slordiger te worden, passes kwamen niet meer goed aan, er werd geen druk meer gezet waardoor Albatross juist weer kon opbouwen en kon aanvallen.


Na een goede aanval van Albatross werd de stand op 3-1 gebracht. Albatross kreeg zo vlak voor rust nog een paar kansen maar de bal ging er niet in.
De ruststand, 3-1.


De tweede helft begonnen beide ploegen sterk, zowel Albatross als Blauw wit gingen beide voor de aanval. Albatross moest iets doen om in ieder geval op gelijke hoogte te komen. Na nog geen kwartier spelen vond de scheidsrechter dat een speler van Albatross een “gevaarlijke” overtreding begon waarbij de kleur van de kaart in ogen van veel mensen onterecht is ‘rood’. De speler van Albatross zou met een gestrekt been naar de enkel van de speler van Blauw wit zijn gegaan. De speler van Blauw wit liep geen verwondingen op en kon gewoon door spelen.
Albatross moest dus met 10 man verder en dat zorgde voor de nodige problemen, Blauw wit kwam telkens door de achterhoede. Zo vielen de 4-1, 5-1 en de 6-1 en het had zelf nog meer kunnen wezen. De eindstand 6-1 in het voordeel voor Blauw Wit.
Uitslagen en Standen voor komend seizoen ga naar Uitslagen en Standen HIER

Blauw Wit – Albatross

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *